Cursussen in Cléry-le-Grand

CLÉRY-LE-GRAND

-Gedurende de herfst, winter en lente wil ik hier graag op afspraak weekendcursussen organiseren voor groepjes van maximum 6 personen. Stel zelf je groepje samen en contacteer mij om een datum af te spreken.

Er kan ook gesproken worden over midweek en week.

Op vrijdagavond komen jullie toe vanaf 19u. zodat er nog wat tijd is voor een babbeltje bij een glaasje en een klein hapje. De volgende twee dagen geef ik jullie door wat ik zelf geleerd heb. Ik leer jullie hoe ik een figuur opbouw, hoe ik ogen, mond, neus, handen en voeten maak. Ik begeleid jullie in het zoeken naar eigen vormen. Zondagavond vertrekt iedereen na 16u. Ik bak de werken nadien en kom ze op een afgesproken plaats leveren. Ik kook voor jullie lekkere vegetarische maaltijden.

- Bij de vijfdaagse cursussen in de zomer komen jullie op zondagavond toe vanaf 19u. zodat er nog wat tijd is voor een babbeltje bij een glaasje en hapje. Vrijdag na 16u vertrekt iedereen. Het gaat er gelijkaardig aan toe als tijdens de weekendcursussen, ik geef door wat ik zelf leerde.  Afhankelijk van de verlangens van de groep maken we eventueel ook wat tijd vrij voor een wandeling of een uitstapje, wat vakantiegenot. Er kunnen maximum 6 personen deelnemen.

HET HUIS

 

DATA

-Gedurende het hele jaar op afspraak voor groepjes tot 6 personen.

Weekenden, midweek of week.ADRES:

2 Rue Basse

55110 Cléry-le-Grand

Maasvallei in het departement Meuse in Noordoost Frankrijk.

KOSTEN:

-weekendcurssen: 250€ voor cursus, klei, het bakken en levering op 1 plek in België; 60€ voor 2 overnachtingen en 40€ voor eten en drank.

-vijfdaagse cursus: 500€ voor cursus, klei, het bakken en levering op 1 plek in België; 120€ voor 4 overnachtingen en 100€ voor 3 vegetarische maaltijden per dag, drank inbegrepen.


Het huis is een verbouwde dorpshoeve in een heel klein dorpje, ondanks de naam. De omgeving is mooi glooiend, open maar ook bosrijk. Je kan er vertrekkend vanuit het dorp prachtige wandelingen en fietstochten maken.

Boven is er een slaapkamer met 2 bedden, een met een dubbel bed van 1.40 m br., een zoldering met een dubbel bed, eveneens van 1.40m Br. . In de grote ruimte boven staan nog 2 enkele bedden. Er is boven een badkamer en beneden een tweede. Natuurlijk kan je ook opteren om ergens anders een kamer te huren.