Cursussen in Cléry-le-Grand

CLÉRY-LE-GRAND

Cursussen 2019

Cléry-le-Grand Fr.

Gedurende de herfst, winter en lente wil ik hier graag op afspraak weekendcursussen organiseren voor groepjes van 4 personen. Er kunnen maximum nog 2 niet-deelnemende partners meekomen. Stel zelf je groepje samen en contacteer mij om een datum af te spreken.

Er kan ook gesproken worden over midweek en week.

 

Vrijdagavond komen jullie toe en eten we samen. De volgende twee dagen geef ik jullie door wat ik zelf geleerd heb. Ik leer jullie hoe ik een figuur opbouw, hoe ik ogen,mond, neus, handen, voeten maak. Ik begeleid jullie in het zoeken naar eigen vormen. Zondagavond vertrekt iedereen tegen 17 u na een 4-uurtje. Ik bak de werken nadien en kom ze op een afgesproken plaats leveren. Ik kook voor jullie lekkere vegetarische maaltijden en het brood wordt vers gebakken.

DATA

Herfst, winter en lente op afspraak voor groepjes van 4 personen.

Weekenden, midweek of week.

ADRES:

2 Rue Basse

55110 Cléry-le-Grand

Maasvallei in het departement Meuse in Noordoost Frankrijk.

280€ per persoon, maaltijden, dranken, klei, stook slaping en levering op 1 plek in België inbegrepen.

Partners betalen 110€ alles inbegrepen, behalve de cursus.

HET HUIS

 

Het huis is een verbouwde dorpshoeve in een heel klein dorpje, ondanks de naam. De omgeving is mooi glooiend, open maar ook bosrijk. Je kan er vertrekkend vanuit het dorp prachtige wandelingen en fietstochten maken.

 

Er is een extra appartement gebouwd met eigen badkamer en keuken, een slaapkamer met 2 bedden, een met 3 bedden en een zoldering met een dubbel bed.

 

LUT BRACKX

 

BEELDEND KUNSTENAAR

ARTISTE CÉRMISTE

CERAMIC ARTIST

2 RUE BASSE

55110  CLÉRY-LE-GRAND

         FRANCE

Phone: 0 (33) 679 14 24 02